Geneva Lutheran Church

  

Location:     Geneva, IL

The church required an addition that would expand their fellowship and classroom ministry abilities, and they also needed to update their dated chapel space and sanctuary and retrofit the A/C.

 

The addition included office, classroom, fellowship, and choir spaces. A new 3 stop elevator was installed to provide fully accessible access between the main and lower levels. A new entry point into the building was added to create a more efficient circulation path.

 

In order to increase seating capacity during larger than normal gatherings, pivot doors were added to the back of the existing sanctuary. These pivot doors permit more direct views to the nave, creating a more inclusive worship experience for attendees.

More Building Addition Projects: